O nama

Naša misija

Round The World je agencija usko specijalizovana za organizaciju poslovnih i individualnih putovanja u zemlji i inostranstvu. Mlad, obrazovan, stručan tim permanentno prati kretanja na svetskoj sceni korporativnih putovanja i deluje u skladu sa najnovijim trendovima.

Odlikuju nas lojalnost i brižan odnos prema klijentu, brzina i efikasnost (čak i u kratkim rokovima) i neprocenjivo iskustvo u organizaciji poslovnih putovanja.

Osim organizacije avio i voznih karata, smeštaja, transfera (rent a car i VIP servis na zahtev klijenta), viziranja i putnog osiguranja, obezbeđujemo ulaznice za umetničke sadržaje i za obilaske turističkih atrakcija. U našoj ponudi je i organizacija poseta svetskim sajmovima i kongresima, u zavisnosti od potreba vaše kompanije.

Voleli bismo da RTW Travel bude agencija koju ćete izabrati sa punim poverenjem, kao što birate knjigovođu ili pravnog zastupnika za svoju kompaniju.

RTW u Potrazi Za Novom Avanturom

Naš tim

Odlikuju nas, pre svega, lojalnost i brižan odnos prema klijentu, brzina, efikasnost i neprocenjivo iskustvo u organizaciji putovanja.

Marko Jovanović

Direktor

Naše usluge

Razlikujemo se od konkurencije po ličnom pristupu svakom klijentu i pratimo vaše putovanje od početka do kraja. Reagujemo brzo i bez zadrške na svaku vanrednu okolnost, eventualne probleme rešavamo u najkraćem roku.

Za vas vršimo rezervacije hotelskog smeštaja širom sveta. Pristup u više od 10 rezervacionih sistema omogućava nam da uvek ponudimo eskskluzivne cene prema katergoriji i različite opcije, u zavisnosti od vašeg zahteva.

Putujte udobno železnicom na četiri kontinenta. S obzirom na to da nemaju svi evropski gradovi aerodrom, voz je druga najbolja opcija. Round The World jedna je od retkih agencija koja u ponudi ima i obezbeđivanje voznih karata za službena putovanja.

Za vas i vaše klijente, saradnike, kolege obezbeđujemo vize za Južnoafričku Republiku i Sjedinjene Američke Države.

U našim je rukama vaš udoban, siguran i pouzdan transfer od aerodroma/železničke stanice do hotela i nazad. Takođe, na vaš zahtev, omogućavamo i prevoz sa lokacije na lokaciju, čime vam štedimo vreme koje biste izgubili tražeči taksi ili u javnom prevozu. U ponudi imamo dve vrste transfera: regularni (shared transfer – više putnika koristi jedan transfer) i VIP (luksuznim vozilima) Ukoliko vam je potrebno vozilo na destinaciji na koju putujete, RTW po najpovoljnijim cenama nudi uslugu rent a car u uglavnom svim zemljama sveta. Koristimo više rezervacionih sistema da bismo dobili najniže cene i poslali najpovoljniju ponudu…

Kod nas možete kupiti avio karte za sve svetske destinacije. Tim naših stručnih agenata uvek će se potruditi da vam u što kraćem roku obezbedi tražene usluge. Takođe, o vašim kartama brinemo i nakon kupovine. Ukoliko se desi bilo kakvo pomeranje vremena ili otkazivanje leta, naši agenti vas blagovremeno obaveštavaju o novonastaloj situaciji i po vašim instrukcijama traže novu alternativu.

Obezbeđujemo putno zdravstveno osiguranje za sve destinacije putem osiguravajućih kuća Generali i DDOR Novi Sad i Dunav. Vama i vašoj kompaniji omogućavamo i ekskluzivnu uslugu godišnjeg putnog osiguranja po povlašćenim cenama.

Agencija RTW u mogućnosti je da Vam, osim u Beogradu, obezbedi parking i u blizini svih svetskih aerodroma. Prednost najma sopstvenog parking mesta je u tome što ne morate da brinete o prevozu do i sa terminala jer vas, sa vašeg parking mesta, do aerodroma prevoze službeniici agencije i čekaju vas po povratku.

Recenzije

Mi volimo da drugi govore o nama

RTW je moj najbolji saputnik na službenim putovanjima. Često sam na nebu, putujem kroz Evropu i na druge kontinente, veliki deo posla obavljam u avionu. RTW prepoznaje zahtevne i naporne potrebe mojih putovanja i vrlo rado im prepuštam organizaciju jer nikada do sada nisam imao iskustva sa toliko visokim stepenom profesionalizma kao u RTW.

Petar Ilić

Profesionalni, fleksibilni, korektni, razumeju šta mi je potrebno i kad sam ne znam šta bih hteo. Putovao sam sa njima već 12 puta i ne nameravam da stanem.

Marko Nikolić

Svoja putovanja ogranizujem uglavnom sama jer imam spisak loših iskustva sa agencijama. Po preporuci prijateljice, priznajem, sa izvesnom dozom skepse, angažovala sam RTW za organizaciju složenog putovanja po Evropi. I evo, već dve godine traje naša saradnja. Pre svega, obezbedili su mi da potpuni mir kada je u pitanju odlazak na put.

Nataša Jovanović

Budite uvek u toku sa našim ponudama

Budite uvek u toku sa našim ponudama

(Ne delimo vaše podatke ni sa kim, koristimo ih samo za predviđenu svrhu)