Naši partneri

Ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da se povežemo sa kompanijama i ljudima koji dele naše vrednosti. Veliki broj partnera nam olakšava da se posvetimo različitim ciljevimam, uspešno sprovodimo projekte u više oblasti u turizmu.

Hilton

Hilton Belgrade is located in the heart of bustling downtown, just steps from businesses, restaurants, shopping and entertainment. Feel at home in one of 242 bright and airy rooms, including 19 suites with Wi-Fi access and large windows that open. Indulge in Serbian cuisine served in a modern way within a relaxed atmosphere of elegant Two Kings restaurant or in SkyLounge, the rooftop bar, coupled with tasty drinks, signature cocktails and tempting Pan-Asian cuisine. Hotel Hilton caters for corporate meetings, conferences and weddings with extensive meeting facilities including 1 meeting room and a ballroom.

Galileo Adriatic

Travelport je vodeća svetska platforma za prodaju turističkih usluga koja obezbeđuje distribuciju turističkih sadržaja, tehnologiju, usluge platnog prometa i druga rešenja namenjena svetskoj turističkoj industriji. Travelport kao globalna platforma spaja dobavljače turističkih usluga sa klijentima preko svog B2B „travel marketplace-a“. Obezbeđuje vrhunske IT usluge avio kompanijama u oblastima pretrage raspoloživih mesta, kreiranja rezervacija, štampanja karata, kontrole polazaka, omogućavajući im veći fokus na proces poslovanja uz značajno umanjenje troškova. Sedište Travelporta je u mestu Langley u Velikoj Britaniji. Kompanija se nalazi na Njujorškoj berzi (NYSE) i trguje pod simbolom „TVPT“.

BNI

BNI (Business Network International) je najveća organizacija na svetu za poslovno i preduzetničko umrežavanje. Širom sveta trenutno deluje više od 8.500 BNI grupa u 75 država, u koje je uključeno više od 260.000 kompanija. BNI svojim članovima pruža mogućnost za sticanje novih klijenata, kontakata i razmenu ideja. Temelji se na filozofiji “Givers Gain”, odnosno “Ko daje, taj dobija”, i podrazumeva međusobnu pomoć i podršku. U 2017. godini članovi BNI grupa razmenili su preko 9,3 miliona poslovnih uputnica i ostvarili preko 11 milijardi $ u izmenjenim poslovima.

UMPS

Udruženje mladih privrednika Srbije je nevladino, nestranačko i neprofitabilno udruženje, osnovano 8. novembra 2013. godine, sa željom da kroz kreiranje boljeg poslovnog ambijenta ohrabri mlade i ambiciozne ljude da se bave sopstvenim biznisom. Udruženje je formirano kako bi im pomoglo u rešavanju problema sa kojima se suočavaju u poslovanju i zaštitilo njihove interese. Udruženje svojim članovima pruža mogućnost obuke za izradu biznis planova i unapređenje poslovanja, obaveštava o konkursima za finansiranje, podsticanje inovacija i programima kroz koje mogu dobiti mentorsku podršku, kao i relevantnim sajmovima i konferencijama u zemlji i inostranstvu. UMPS omogućava mladim privrednicima da se udruže kako bi zajedničkim snagama poboljšali uslove poslovanja u zemlji!

Generali

Generali Osiguranje Srbija je druga najveća osiguravajuća kompanija na domaćem tržištu osiguranja, na kojem brižljivo gradi Generali svet od 2006. godine. Od osnivanja (1998.) beležimo brz i stabilan razvoj i danas smo tržišni lider u životnom i zdravstvenom osiguranju. Osnivači smo Generali Reosiguranja Srbija, Generali Društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondovima – prvog takvog društva u Srbiji, i Generali Osiguranja Montenegro – kompanije za neživotno osiguranje u Crnoj Gori. Deo smo Generali grupe, jednog od najvećih globalnih osiguravača

Silk Passage

Silk Business Consulting is a business consulting team focused on promoting investment and cooperation between China and Central and Eastern Europe. Our strengths come from the many years of experience and strong external relations network of founding partners in Europe and CHina, as well as the objective and professional research and analysis of the team. Our goal is to maximize the bilateral benefits and promote mutual benefit and win-win between Chinese companies and European Businesses by promoting high-quality and high-profit project cooperation in different fields. Our services include consulting, match-making, market research, as well as product development and marketing.

EXECUTIVE CAR SERVICE

ECS Serbia je uvideo da je vreme najbitnije poslovnom čoveku, zato Vam garantujemo da će Vaš prevoz do Vašeg odredišta biti:

 • Uvek na vreme
 • Brz
 • Bezbedan
 • Pouzdan
 • Komforan

U mogućnosti smo da Vam organizujemo :

 • 24 časovni prevoz sa i do aerodroma
 • Poslovna putovanja (međunarodni, međugradski, lokalni)
 • Kurirkse usluge
 • Prevoz za posebne trenutke (svadbe, mature, team building, kongresi)
 • Komforan

DIMIS

DIMIS creating & improving brands pomaže svojim klijentima da kreiraju ili ponovo ožive svoj brend, bilo da je u pitanju kompanija, proizvod ili usluga.

Spotter

Agenciju za prevodilčke usluge Spotter čini tim posvećenih i stručnih prevodilaca i sudskih tumača.
Vođena potrebama svojih klijenata, Agencija Spotter:

 • Nudi besplatnu i brzu procenu cene i vremena neophodnog za prevod
 • Nudi usluge usmenog i pismenog prevođenja
 • Nudi usluge sudskih prevodilaca za sve jezika
 • Nudi i lekturu teksta
 • Nudi uslugu preuzimanja i dostave prevedene dokumentacije na željenu adresu
 • Nudi usluge grafičke obrade teksta (tako da prevod bude i vizuelno identičan originalu)
 • Dostupna je 24h
 • Na raspolaganju ima veliki broj prevodilaca, čime je u prilici da ispuni i najkraće rokove
 • Nudi uslugu iznajmljivanja tehničke opreme neophodne za simultano prevođenje i konferencije
 • Popuste na količinu i ugovorom definisane poslove

Parking

Jedan od najvećih aerodrom parkinga u Srbiji. Mi se nalazimo na samo 5 minuta od aerodroma i nudimo besplatan prevoz svim korisnicima naseg aerodroma 24h – 365 dana u godini. Pored profesionalne i ljubazne usluge, velikog truda i zelje da budemo jos profesionalniji i bolji da izadjemo u susret svim nasim klijentima, Aerodrom Parking nudi klijentima pristup najpovoljnijim cenama avio karata i hotelskih rezervacija na svim destinacijama, kompanijama i hotelima u svetu u saradnji sa našim partnerima, razlicitim affiliate programima u zemlji i svetu.

DDOR

SRPSKA KOMPANIJA SA SNAŽNIM KORENIMA, DANAS DEO UNIPOL GRUPE, VODEĆE OSIGURAVAJUĆE GRUPE U EVROPI, SA PREMIJOM OD PREKO 12 MILIJARDI EVRA, KOJA OBEZBEĐUJE USLUGE ZA PREKO 15 MILIONA KLIJENATA. SKORO PUNIH 7 DECENIJA BRINEMO O GRAĐANIMA SRBIJE I ZAŠTITI NJIHOVOG POSLOVANJA. Preko jake i razgranate prodajne mreže, pružamo usluge za preko pola milion klijenata, sa premijom od preko 11 milijardi dinara. Kao lider u osiguranju motornih vozila u Srbiji, u poslednjih 7 godina investirali smo preko 500 miliona dinara u bezbednost u saobraćaju, pre svega kroz partnerstvo sa NAVAK – Nacionalnom vozačkom akademijom i edukacijom građana kroz treninge bezbedne vožnje. DDOR AUTO pružamo dodatne usluge: 24h, GPS online praćenje vozila, zaštitu od krađe i zloupotreba.Ove usluge u potpunosti su prilagođene klijentima. Uvođenjem programa lojalnosti i partnerstvo sa Super Karticom, te zakonskom sertifikacijom sistema zaštite potrošača, istupili smo veliki korak bliže ka korisnicima naših usluga osiguranja. Kao jedna od vodećih osiguravajućih kuća u Srbiji, izgradili smo odgovoran stav prema lokalnoj i široj zajednici. Prepoznajući potrebe građana i izlazeći im u susret, doprinosimo poboljšanju životnih i radnih uslova. Briga o deci i mladim ljudima, promovisanje kulturnih i sportskih vrednosti, zdravstvene nege, samo su neke od oblasti u kojima je naša kompanija veoma angažovana

Naše usluge

Kada dođete po savet, s ponosom kažemo da smo drugačiji. Mi nudimo nešto malo posebnije.

Kod nas možete kupiti avio karte za sve svetske destinacije. Tim naših stručnih agenata uvek će se potruditi da vam u što kraćem roku obezbedi tražene usluge. Takođe, o vašim kartama brinemo i nakon kupovine. Ukoliko se desi bilo kakvo pomeranje vremena ili otkazivanje leta, naši agenti vas blagovremeno obaveštavaju o novonastaloj situaciji i po vašim instrukcijama traže novu alternativu.

Obezbeđujemo putno zdravstveno osiguranje za sve destinacije putem osiguravajućih kuća Generali i DDOR Novi Sad i Dunav. Vama i vašoj kompaniji omogućavamo i ekskluzivnu uslugu godišnjeg putnog osiguranja po povlašćenim cenama.

Agencija RTW u mogućnosti je da Vam, osim u Beogradu, obezbedi parking i u blizini svih svetskih aerodroma. Prednost najma sopstvenog parking mesta je u tome što ne morate da brinete o prevozu do i sa terminala jer vas, sa vašeg parking mesta, do aerodroma prevoze službeniici agencije i čekaju vas po povratku.

Putujte udobno železnicom na četiri kontinenta. S obzirom na to da nemaju svi evropski gradovi aerodrom, voz je druga najbolja opcija. Round The World jedna je od retkih agencija koja u ponudi ima i obezbeđivanje voznih karata za službena putovanja.

Budite uvek u toku sa našim ponudama

Budite uvek u toku sa našim ponudama

(Ne delimo vaše podatke ni sa kim, koristimo ih samo za predviđenu svrhu)